Birgitta Westergen Lenken och Peter Ribbing är två av de som hittills gästat AT-podden Intervju.
Birgitta Westergen Lenken och Peter Ribbing är två av de som hittills gästat AT-podden Intervju. Bild: Filip Landqvist

AT-podden Intervju släpps på Spotify

Under sommaren drog Alingsås Tidning igång med en ny satsning på podcasts. Fyra längre bandade intervjuer med fyra lokala kändisar. Dessa släpps nu gratis att lyssna på via exempelvis Spotify.

ANNONS
|

LÄS MER:Ny poddsatsning på AT

AT-podden Intervju. Så heter Alingsås Tidning nya podcast. I denna intervjupodd träffar programledaren Filip Landqvist lokala profiler som han är nyfiken på.

Under sommaren släpptes de fyra första avsnitten av podden. Dessa intervjuer var då exklusiva för AT:s prenumernanter och gick att lyssna på via alingsastidning.se. Men nu släpps dessa fria att lyssna på via de flesta podcast-apparna som exempelvis Spotify och Apple Podcasts. För att lyssna krävs ingen prenumeration och är alltså helt kostnadsfritt.

För att hitta till podcasten söker du efter AT-podden Intervju eller Alingsås Tidning i appens sökfält.

Klicka gärna i att du vill prenumerera på AT-podden Intervju i din podcast-app för att inte missa när det släpps nya avsnitt.

ANNONS

De fyra personer som hittills gästat AT-podden intervju är: skådespelaren Peter Lorentzon, entreprenören Peter Ribbing, kulturpersonligheten Birgitta Westergren Lenken och Alingsås moderata kommunalråd Daniel Filipsson.

Håll utkik under hösten för fler spännande intervjuer. Kom också gärna med förslag på gäster till podden. Gästförslag skickas med fördel till filip.landqvist@alingsastidning.se.

LÄS MER:AT-podden Intervju: Birgitta Westergren Lenken

LÄS MER:AT-podden Intervju: Peter Ribbing

LÄS MER:AT-podden Intervju: Daniel Filipsson

LÄS MER:AT-podden Intervju: Peter Lorentzon

ANNONS