Bild: Pressbild

Alingsåschefen Malin Svenningsson prisas

”Årets Inspirerande ledarskap” och en av Sveriges tre bästa arbetsplatser! Smarteyes butikschef, i Alingsås och Borås, Malin Svenningsson, kan le hela vägen till jobbet.

ANNONS

LÄS MER:Lokala mäklare prisades

Det är undersökningsföretaget Great Place to Work listar Sveriges bästa arbetsplatser. I kategorin Stora organisationer har Smarteyes i år klättrat till en tredjeplats.

Utöver detta har Smarteyes butikschef i Alingsås och Borås, Malin Svenningsson, fått priset för Årets inspirerande ledarskap. Ett pris som delas ut inom tre kategorier till personer som utmärkt sig inom svenskt arbetsliv. Malin Svenningsson är optiker i grunden och har arbetat hos Smarteyes sedan 2007.

– Att vinna ”Årets Inspirerande ledarskap” känns väldigt roligt, säger Svenningsson, i ett pressmeddelande! Vilken stolthet och glädje jag känner över mina fantastiska medarbetare som ju till största delen bidragit till våra gemensamma framgångar. Vinsten är ett kvitto på att det man gör faktiskt fungerar och en inspiration till fortsatt utveckling, säger Malin Svenningsson om förstaplaceringen.

ANNONS
ANNONS